Så här ser det ut när man öppnar lootlådor i Call of Duty: WWII

Så här ser det ut när man öppnar lootlådor i Call of Duty: WWII

Nu på fredag släpps Call of Duty: WWII. Eftersom det rör sig om ett AAA-spel anno 2017 så innehåller det, givetvis, lootlådor, och jag vet inte riktigt om jag ska jubla eller svära över implementeringen. En användare på Reddit har fångat hela lootlådeöppningsprocessen på video, och det är sannerligen svårt att känna sig oberörd.

I Call of Duty: WWII kommer spelarna få besöka ett socialt område i Normandie. Här kan man kan man visa upp sina sweet treadz för upp till 47 andra spelare, och om man väljer att öppna en lootlåda så faller den från skyn på önskad plats, varpå alla andra spelare kan se de exakta korten du får ur lådan. Flashigt värre, minsann.

För ett tag sedan avslöjades det att Activision registrerat ett patent för att sälja mikrotransaktioner via matchmaking, så man kan ju inte låta bli att undra. Hur bestämmer Call of Duty: WWII vilka 48 spelare som befinner sig samtidigt i det sociala utrymmet, och vet spelet redan på förhand vad lootlådorna kommer innehålla och vem som potentiellt ser på när de öppnas?

Här är videon från Reddit som demonstrerar lootlådorna i Call of Duty: WWII.

How to open a Supply Drop in WW2 * r/WWII

1149 points and 420 comments so far on reddit

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts