Rainbow Six Siege får ny gratishelg och rea

Rainbow Six Siege får ny gratishelg och rea

I början av november bekräftade Ubisoft att det blir ett tredje år med nytt innehåll för deras onlineskjutare Rainbow Six Siege. Innan dess kommer dock 2017 få ett sista stort dlc-paket kallat för Operation White Noise. I torsdags kollade vi in den medföljande nya gratiskartan (ett högteknologiskt observationstorn i Seoul) och så sent som igår läckte det kring en av den nya spelbara karaktärerna, den koreanska hackern Dokkaebi.

På söndag kommer Operation Whtie Noise få en presentation via Twitch. Innan dess kommer dock en ny gratishelg för Rainbow Six Siege äga rum via Uplay, mellan torsdag och söndag. Om du får blodad tand kommer du även kunna inhandla fullversionen av spelet för halva priset fram tills måndag. Efter att gratishelgen är över kommer Operation White Noise rullas ut på testservern, så vi kan nog vänta oss en officiell lansering inom kort.

Här är en trailer för Rainbow Six Sieges gratishelg.

Rainbow Six Siege: Operation White Noise – Free Weekend November 16-19 | Trailer | Ubisoft [US]

Play Rainbow Six Siege for November 16-19! Free Weekend is available on all platforms: Xbox One, PS4, and PC! Progress from the free weekend will carry over when you purchase the full game. Visit rainbow6.com for specific times by platform and full details! Tune in for a full reveal of new DLC Operation White Noise on Nov.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts