PUBG-skaparna visar upp nytt MMORPG med fem minuter lång trailer

PUBG-skaparna visar upp nytt MMORPG med fem minuter lång trailer

Jag gillade Bluehole redan innan de tog över världen med Playerunknown’s Battlegrounds. I början av 2011 släppte man nämligen Tera, ett massivt onlinerollspel som var extremt vackert för sin tid (och intressant nog byggdes på Unreal Engine, samma motor som driver PUBG). Nu återvänder man till bekanta jaktmarker med det nya massiva onlinerollspelet Ascent: Infinite Realm vars fem minuter långa premiärtrailer du ser här nedan.

Om du har lika svårt som jag att komma ihåg den där titeln ens i 10 sekunder så går det alldeles utmärkt att kalla spelet för Air. Faktum är att den officiella hemsidan är airthegame.com, och där kan man kolla in en rad vackra skärmdumpar och läsa mer om spelet. Karaktärsklasserna inkluderar Warlord, Sorceress, Gunslinger och Assassin, och du kan nog gissa på hur man spelar dem enbart på namnen.

Air ges ut av Kakao Games (kända för Black Desert Online) och en beta antas dra igång under den första halvan av 2018. Air kommer bjuda på “realm vs realm combat” och gott om fordon (inklusive mechs) och riddjur. Striderna kommer bestå av en mix av markbundna och luftburna uppgörelser, och några av vapnen är kanoner, minor och olika buffar för spelarkaraktärerna. Man kan också rulla i tunnor(!) och bygga saker.

Här är premiärtrailern för Ascent: Infinite Realm.

Ascent: Infinite Realm – Reveal Trailer

The first look at Ascent: Infinite Realm, the groundbreaking new MMORPG from Bluehole Studios. This video highlights the game’s major features.

 

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts