Overwatch, Rainbow Six Siege och Endless Space 2 är gratis att prova i helgen

Overwatch, Rainbow Six Siege och Endless Space 2 är gratis att prova i helgen

Förra veckan fick vi reda på att Blizzards onlineskjutare Overwatch kommer vara gratis att spela via Battle.net mellan den 17 och 20 november, det vill säga från och med idag fram till måndag. Det exakta klockslaget är kl. 20:00 svensk tid, så du kan inte börja lira riktigt ännu i skrivande stund, men du kan se fram emot att bland annat få prova den nya hjältinnan Moira som är spelbar på de officiella servrarna från och med idag.

Annorstädes på internet hittar vi också en gratishelg för Rainbow Six Siege, både via Steam och Uplay. Även den här händelsen har vi lyft fram tidigare (oj så duktiga vi är) och som bekant åtföljs helgen av en femtioprocentig rea, vilket innebär att man numera kan inhandla standardutgåvan av den taktiska onlineskjutaren för överkomliga 20 euro fram till måndag. Själva gratishelgen tar slut lite tidigare, på söndag.

Sist och minst har vi även en gratishelg för numera Sega-ägda Amplitude Studios strategimastodont Endless Space 2, ett spel som Tobias Garsten belönade med hela 88 procent i vår recension från i våras tillsammans med omdömet “Endless-serien har aldrig varit bättre, och det säger inte lite”. Även Endless Space 2 har en femtioprocentig rea, vilket innebär att spelet kan inhandlas för 20 euro via Steam ända till onsdag.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts