Onlineskjutaren Squad får gratishelg

Onlineskjutaren Squad får gratishelg

Offworld Industries onlineskjutare Squad är ett spel om bistra män med vapen som slåss mot andra bistra män med vapen. Som mest är de 50 soldater per sida, och de gillar att hålla till i en Mellanöstern-doftande miljö.

Kriget har rasat sedan december 2015 när Squad lanserades som early access på Steam, och nu på torsdag inleds en gratishelg för spelet, åtföljd av en 50 procents rea, vilket gör att prislappen hamnar strax under 20 euro.

Squad har ett “väldigt positivt” användaromdöme på Steam, både under den senaste tiden och under dess livslängd. Förra sommaren introducerades fordon, och du kan läsa om spelets senaste framsteg här.

Squad planeras lämna early access kring årsskiftet.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts