Ny Wolfenstein 2-uppdatering låser upp valvet

Ny Wolfenstein 2-uppdatering låser upp valvet

För lite mer än en vecka sedan släpptes Wolfenstein 2: The New Colossus, ett väldigt bra spel som Erik Bergérus belönade med 88 procent i vår recension. Själv har jag bara hunnit spela drygt två timmar av det ännu, och kan endast fantisera om de tokigheter jag ännu inte upptäckt i Machinegames alternativa 60-tals-tolkning. Nu har de svenska utvecklarna meddelat att de släppt en ny uppdatering till spelet, och den bjuder på en del godis.

För det första har det tidigare otillgängliga menyalternativet Vault öppnat upp portarna, och däri hittar vi tio nya så kallade “stridssimulationer” som kan spelas efter att man klarat storykampanjens andra kapitel. Vidare har Machinegames även släppt det första dlc-uppdraget Episode Zero, som ger ett smakprov av de tre kommande dlc-paketen (som vi skirivt mer om här) för alla som förköpt Wolfenstein 2 eller betalat för season passet.

Sist och slutligen har man även fixat en rad buggar som du kan läsa om i detalj här.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts