Ny gratishelg för Overwatch nästa veckoslut

Ny gratishelg för Overwatch nästa veckoslut

Det här är inte första gången som Blizzards stilbildande hjälteskjutare Overwatch kommer vara gratis att spela. Men till skillnad från Lawbreakers (och kanske även Squad?) framstår inte detta som ett desperat sätt att locka nya spelare, och om inte Playerunknown’s Battlegrounds skulle ha funnits skulle vi nog fortfarande prata om Overwatch som den moderna onlineskjutarmarknadens oantastliga nummer ett.

Hur som helst: Overwatch blir gratis att provspela nästa helg mellan den 17 och 20 november (fredag och måndag) och under hela veckoslutet kommer samtliga 26 hjältar och 16 kartor vara spelbara över en rad spellägen, inklusive Quick Play, Custom Games och Arcade. Precis som vanligt kommer dina framsteg följa med, inklusive upplåsta kosmetiska föremål, om du väljer att inhandla fullversionen av spelet.

Du kan läsa mer om gratishelgen för Ovewatch på den officiella hemsidan.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts