Nu har vi fått datum för dlc-expansionerna till Wolfenstein 2

Nu har vi fått datum för dlc-expansionerna till Wolfenstein 2

Personligen reagerar jag med avsky varje gång jag hör ordet “season pass” eller “dlc”. När jag är klar med ett spel är jag klar med det, med ytterst få undantag. Men till och med jag är lite upphetsad över Machinegames planer för det nya innehållet till deras våldsamt hyllade fps Wolfenstein 2: The New Colossus (vår recension) eftersom de i alla fall så här på förhand verkar bjuda på en otrolig potential för nya underhållande och unika historier av den Uppsala-baserade dunderstudion.

Vi har skrivit ingående om de tre dlc-paketen som ingår i Freedom Chronicles tidigare, så idag nöjer vi oss med att rapportera de avslöjade releasedatumen: The Adventures of Gunslinger Joe släpps den 14 december, och följs av The Diaries of Agent Silent Death den 30 januari och The Amazing Deeds of Captain Wilkins någon gång i mars. Alla tre paketen bjuder på nya spelbara karaktärer, och Bethesda uppskattar att den totala speltiden uppgår till någonstans kring nio timmar.

Season passet för Wolfenstein 2: The New Colossus kostar 25 euro via Steam, och för en gångs skull pekar alla tecken mot att det kommer vara värt pengarna.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts