Nu har Playerunknown’s Battlegrounds sålt över 20 miljoner exemplar

Nu har Playerunknown’s Battlegrounds sålt över 20 miljoner exemplar

Har du hört? Playerunknown’s Battlegrounds är en rätt stor grej. Därför valde vi på PC Gamer även att göra en stor grej av spelet i det senaste numret av vår tidning, med inte mindre än elva(!) redaktionella sidor om onlineskjutaren, inklusive en åtta sidor stor artikel om den nya ökenkartan, en early access-recension av Jerry Fogselius och Fredrik Erikssons berättelse om den där gången han dödade en naken man på en strand (med viss assistans av undertecknad, något jag är mycket stolt över).

Nu har herr Playerunknown himself, Brendan Greene, tagit till Twitter för att avslöja att den omöjliga framgångssagan nått ännu en milstolpe med hela 20 miljoner sålda exemplar, trots att spelet fortfarande bara finns på Steam och trots att det fortfarande inte fått en endaste rea. Och om vi får spekulera vilt kommer man nog nå 30 miljoner redan innan årsskiftet, inte minst med tanke på att spelet släpps till Xbox One den 12 december, och kort därefter kommer lämna early access på pc:n.

Här är Brendan Greenes tweet om den nya milstolpen för Playerunknown’s Battlegrounds.

PLAYERUNKNOWN on Twitter

@PUBATTLEGROUNDS reached an amazing milestone this weekend, passing 20 million copies sold! I know a lot of you are frustrated by issues w/ the game but the team is working hard to deliver a truly great Battle Royale expierence for everyone. Bear with us, change is coming!

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts