Nu finns det en demo av skateboardspelet Session

Nu finns det en demo av skateboardspelet Session

För några veckor sedan tog vi en titt på skateboardspelet Session, ett spel som ämnar fylla det Skate– och Tony Hawk-formade hål på marknaden som uppstått under de senaste åren (Tony Hawk’s Pro Skater 5 släpptes förvisso hösten 2015, men det gör vi nog bäst i att glömma så fort som möjligt). Nu har Session-utvecklarna Crea-ture Studios släppt en spelbar demo av sitt spel som man kan ladda ner via den officiella hemsidan.

En Kickstarter-kampanj för Session kommer dra igång den 21 november, det vill säga nästa veckas tisdag. Session utspelas i en öppen värld renderad med Unreal Engine 4, och fysiken ska vara av det mer realistiska slaget. Vi vet ännu inte exakt vad spelets fokus kommer bli, men enligt en fjolårsintervju med The Berrics är ett propert storyläge något som man kan komma att lägga till “senare” enligt Crea-tures Marc-andré Houde.

Här är teasertrailern för den kommande Kickstarter-kampanjen för Session.

Session – Kickstarter Teaser Trailer

Kickstarter delayed to Nov 21st*** Try the Demo Today at: http://www.crea-turestudios.com Join us November 14 for the launch of our Kickstarter campaign and write a new page in skateboarding videogame history! No thoughts nor wishes will bring a new skateboarding game, all together, WE will!

 

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts