Nu finns Call of Cthulhu: Dark Corners of the Earth på GOG!

Nu finns Call of Cthulhu: Dark Corners of the Earth på GOG!

Våren 2006 släpptes ett litet skräckspel kallat för Call of Cthulhu: Dark Corners of the Earth av den ännu mindre, numera saligt insomnade, brittiska studion Headfrst Productions. Spelet hade fler problem än jag överhuvudtaget kan räkna upp, men jag är helt ärlig när jag säger att spelets första timmar, innan man fick ett vapen i händerna, är några av de mest stämningsfulla jag upplevt i ett spel överhuvudtaget. Fruktansvärt, otroligt jäkla bra!

Nu har Call of Cthulhu: Dark Corners of the Earth släppts via GOG. Inte så spännande vid en första anblick, men trots att titeln funnits på Steam i en smärre evighet är den versionen av spelet gravt handikappad och kräver en hel rad patchar för att fungera på moderna datorer. GOG-versionen av Call of Cthulhu: Dark Corners of the Earth fungerar på Windows 10 redan från början, och torde därför lätt vara värd prislappen på fem euro.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts