Nej, Beamdog utvecklar inte ett nytt Planescape-spel

Nej, Beamdog utvecklar inte ett nytt Planescape-spel

I tisdags skrev vi om en dokumentär som belyste kanadensiska Beamdog, en studio som gjort sig ett namn genom att uppdatera gamla älskade rollspelsklassiker som Baldur’s Gate och dess uppföljare, och nu senast Planescape: Torment. I dokumentären dök en bit mystisk concept art upp tillsammans med namnet Planescape: Unraveled, och åtminstone jag började omedelbart drömma om en återkomst till Sigil.

För våra engelska kollegor har Beamdog emellertid berättat att de inte håller på att utveckla ett nytt Planescape-spel, men att de å andra sidan skulle vara väldigt intresserade av att göra det. Skisserna är bara en del av ett “utforkningsprojekt” som aldrig var tänkt att visas upp för allmänheten, men dess blotta existens får oss ändå att hoppas på att det utvecklas till något mer. Vi håller tummarna!

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts