MDK är gratis under Black Friday-rean på GOG

MDK är gratis under Black Friday-rean på GOG

Under gårdagen skrev vi om att Brütal Legend är gratis via Humble, och det kommer fortsätta vara det tills ikväll kl. 19:00 svensk tid. Om du av någon anledning inte tycker att det riktigt räcker till med ett gratisspel i veckan så rekommenderar vi att du även styr kosan till GOG och nappar ett gratisexemplar av MDK, det klassiska actionspelet av Shiny från 1997 som mer eller mindre introducerade krypskyttegevär med zoomfunktion för spelvärlden när det begav sig (om jag inte minns helt fel).

När du ändå är inne på GOG (och det här är hela baktanken med att ge bort MDK gratis) kan du även kolla in Black Friday-rean som dragit igång. Om man spenderar 15 dollar eller mer får man också det turbaserade rollspelet Starcrawlers helt gratis (det ser ut som ett Legend of Grimrock med sci-fi-skin, ungefär), ett spel som släpptes så sent som i våras och normalt går loss för 20 dollar. Så börja bläddra bland utbudet och fundera, vi har hört att det där The Witcher 3: GOTY Edition ska vara väl värt 24 dollar.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts