Kolla in trailern för den nya orcstammen till Middle-earth: Shadow of War

Kolla in trailern för den nya orcstammen till Middle-earth: Shadow of War

Förra torsdagen presenterade Warner Bros sina fortsatta planer för actionsandlådan Middle-earth: Shadow of War. Dlc-expansionerna Blade of Galadriel och Desolation of Mordor lanseras först nästa år (i februari respektive maj) men nu idag har den första omgången gratistillägg släppts tillsammans med den nya orcstammen Slaughter Tribe (som ingår i spelets season pass).

Gratisuppdateringarna är tre till antalet och består av Endless Siege (för dig som ville att spelets fjärde akt aldrig skulle ta slut), Rebellion (upprorsmakare som försöker störta dig inifrån de egna leden) och Enchanced Photo Mode (ett förbättrat fotoläge med nya filter och texturer). Dessa kommer följas av Online Fight Pits (den 5 december) och Brutal Difficulty (den 12 december).

Slaughter Tribe följs åt av den de nya uppdragstyperna Tribal Showdowns (möten med kaptener från Slaughter Tribe med “unika utmaningar att klara av”) och Tribal War Band (någon form av mindre fältslag), samt ett nytt tema för fästningar, ett nytt legendariskt utrustningsset och Blood Ambush (slå tillbaka vågor av smyganfallande orcer i “sann Slaughter Tribe-stil”, vad det nu betyder).

Här är en trailer för Slaughter Tribe i Middle-earth: Shadow of War.

Middle-earth: Shadow of War Slaughter Tribe

Warner Bros. Interactive Entertainment today released the Slaughter Tribe Nemesis Expansion, bringing the gruesome and bloodthirsty Slaughter tribe to Mordor with their own unique weapons, fighting style, added missions, fierce battles, a new fortress theme and more, all brought to life through the Nemesis System.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts