Kolla in nya trailern för Pillars of Eternity 2: Deadfire

Kolla in nya trailern för Pillars of Eternity 2: Deadfire

I slutet av januari avslöjades Pillars of Eternity 2: Deadfire, uppföljaren till Obsidians löjligt uppskattade isometriska rollspel från 2015. Precis som fallet var med originalet vände man sig till gräsrotsfinansiering för att utöka utvecklingsbudgeten, men denna gång använde man sig av Fig istället Kickstarter. Succén var ändå given och man samlade totalt ihop 4 407 598 dollar, mer eller mindre exakt fyra gånger mer än kampanjens mål.

Sedan dess har vi kollat in spridda videor från utvecklingens gång, däribland blöta sjöäventyr, en rundtur i spelets största stad och projektilspyor. Nu har Obsidian släppt en ny trailer som består av blandade gameplaysekvenser från Pillars of Eternity 2, och vi tar också tillfället i akt att påminna om att Pillars of Eternity: Definitive Edition (som vi skrivit om tidigare) släpptes under gårdagen och just nu kostar 27 euro och 74 cent på Steam.

Här är den nya trailern för Pillars of Eternity 2: Deadfire.

Pillars of Eternity II: Deadfire – Early Gameplay Trailer

Create your own story as you explore the depths of infinite possibilities in the sequel to the award-winning RPG, Pillars of Eternity II: Deadfire. Check out this gameplay montage trailer to see what’s in store, as you embark on a brand new adventure to hunt down a god to save your soul!

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts