Kolla in en ny trailer för pc-versionen av Nioh

Kolla in en ny trailer för pc-versionen av Nioh

I början av oktober nåddes vi av den ytterst överraskande men genomtrevliga nyheten att Team Ninjas Dark Souls-doftande actionrollspel Nioh kommer släppas till Steam den 7 november. Redan nästa tisdag, faktiskt, så den nya trailern här nedan kan vi nog betrakta som en ren lanseringstrailer, och den bjuder på action så det räcker och blir över. Vi får även en glimt av den Steam-exklusiva hjälmen Dharmachakra Kabuto som inte påminner så lite om den gamla Valve-logon som föreställde en man med en ångventil i ögat.

Pc-versionen av Nioh får undertiteln Complete Edition, och inkluderar således både basspelet och allt dlc. Dragon of the North öppnar upp den nya Tohoku-regionen, medan Defiant Honor utspelas i Osaka under en vintrig belägring och Bloodshed’s End äger rum på samma plats fast under sommartid. På Steam-sidan listas även både systemkraven och de rekommenderade specifikationerna, så kolla in dem om spelet verkar vara intressant (och det borde det vara, med tanke på de höga betygen konsolversionen fick i februari).

Här är den nya trailern för Nioh: Complete Edition.

Nioh: Complete Edition (For PC Steam 11/7)

Ready to #DefyDeath? Nioh: Complete Edition comes out on 11/7 for PC Steam. The Complete Edition contains the full intense game, as well as the three DLC offering more challenges and new areas to discover! 3 DLC: Dragon of the North Defiant Honor Bloodshed’s End.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts