Kolla in den nya trailern för Code Vein

Kolla in den nya trailern för Code Vein

Jag vet inte med er, men enligt mig är Code Vein, det nya Dark Souls-actionrollspelet av Bandai Namco och den interna God Eater-studion, en av nästa års allra mest intressanta titlar. Jag är ännu inte fullständigt övertygad om att spelet kommer bli bra, men själva konceptet och stilen tilltalar mig något enormt: kolla bara in skärmdumparna från i våras och börja dregla! Stiligare karaktärsdesign har jag sällan skådat.

I somras, i samband med E3-mässan, blev det klart att Code Vein även kommer till pc, och nu har Bandai Namco släppt en ny trailer helgens Golden Joystick Awards till ära (vars vinnare vi listat här). Trailern i fråga känns som ett tydligt försök att locka oss västerlänningar med lite lagom häftiga elgitarrer, slow motion och citat från västerländska publikationer. Du kan även kolla in karaktärseditorn och en längre gameplaydemo från spelet.

Code Vein släpps någon gång nästa år. Här är den nya trailern.

Code Vein – PS4/XB1/PC – Misbehave (Golden Joystick Awards 2017 Trailer)

CODE VEIN received great accolades from Press across Europe and we are proud to share the best ones with this special video. In the not too distant future, a mysterious disaster has brought collapse to the world as we know it.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts