Killer is Dead är helt gratis!

Killer is Dead är helt gratis!

Japanen Goichi “Suda 51” Suda är en av de mest egensinniga spelskaparna vi har idag, och han ligger bakom klassiker såsom Killer 7, No More Heroes och Shadow of the Damned. Han har främst varit aktiv på konsol, men på pc:n fick vi ändå en nyutgåva av den gamla visuella romanen The Silver Case förra hösten (som visade sig suga fett) och actionspelet Killer is Dead släpptes även det till vår plattform våren 2014.

Det är det sistnämnda spelet som är helt gratis via Humble under drygt ett dygn framöver. Allt du behöver göra är att logga in på ditt Humble-konto (alternativt skapa ett) och aktivera den resulterande koden på Steam. Den här utgåvan av Killer is Dead åtföljs av undertiteln Nightmare Edition, och inkluderar en ny högre svårighetsgrad och röntgenglasögon för dig som vill undersöka spelets kvinnliga skönheter extra noga(!).

Här är den gamla lanseringstrailern för Killer is Dead.

Killer is Dead — Launch Trailer

KILLER IS DEAD is set in a cyberpunk world where biomechanical augmentations increase the power of criminals and executioners alike. Developer: Kadokawa Games Release: 8/27/2013 Genre: Action Platform: PS3/X360 Publisher: Deep Silver Website: http://www.loveandkill.com Sign up to receive updates, offers, and information from Machinima http://bit.ly/MachinimaNewsletter FOR MORE INSIDE GAMING, GO TO: http://www.youtube.com/user/InSideGaming WANT TO JOIN THE MACHINIMA AFFILIATE PROGRAM?

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts