Kickstarter-kampanjen för Session har dragit igång

Kickstarter-kampanjen för Session har dragit igång

Tidigare den här månaden skrev vi några rader om det nya skateboardingspelet Session av indieutvecklarna Crea-ture Studios. Man kunde redan då prova en demo, och nu nu har den utlovade Kickstarter-kampanjen dragit igång. Av 62 992 efterfrågade amerikanska dollar (en väldigt exakt summa!) har man redan skrapat ihop 51 660 dollar, så det är sannolikt bara en fråga om timmar innan det här spelet blir finansierat.

För 25 kanadensiska dollar (anledningen till att den slutsumman framstår som udda) säkrar man en Steam-nyckel för spelet när det släpps någon gång i juli 2019. Innan dess kommer man dock släppa en testversion inklusive en inomhuspark i början av nästa år. Bland Kickstarter-kampanjens strech goals hittar vi både online multiplayer vid 360 000 dollar och ett storyläge vid 510 000 dollar, så det finns gott om anledningar att bidra.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts