Io Interactive bekräftar nytt Hitman

Io Interactive bekräftar nytt Hitman

För två veckor sedan avslöjades Hitman: Game of the Year Edition, en komplett utgåva av den första Hitman-säsongen från fjolåret plus lite extra godis i form av den nya minikampanjen Patient Zero som bjuder på nya uppdrag i Bangkok, Sapienza, Colorado och Hokkaido. Dessutom kommer alla elusive targets bli tillgängliga igen (kontrakt som man bara har en chans att utföra) i fall du missade dem första gången.

Hitman: Game of the Year Edition är ute nu på Steam, och tillfället till ära har Io Interactive skrivit ett öppet brev på sin hemsida där man berättar att man numera passerat sju miljoner spelare för den första Hitman-säsongen (varför ville Square Enix göra sig av med Io Interactive nu igen?) och att utvecklarna gjort “stora framsteg” med nästa Hitman, ett spel som kommer bjuda på features som är “helt nya” för serien.

Mer information om nästa Hitman avslöjas någon gång under nästa år. Här är trailern för GOTY Edition.

[OUT NOW] HITMAN – Game of the Year Edition

HITMAN – Game of the Year Edition is OUT NOW and includes the new Patient Zero campaign, new challenges, new suits and new weapons. BUY NOW: http://www.hitman.com

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts