Injustice 2 släpps till pc den 14 november

Injustice 2 släpps till pc den 14 november

I slutet av oktober bekräftades slutligen en pc-version av Netherrealm Studios fightingspel Injustice 2. Och inte nog med det, dessutom skulle en öppen pc-beta dra igång dagen därpå! Eller så var planerna i alla fall. Betan försenades ganska rejält, men nu har den äntligen inletts på Steam och den pågår ända till fredag.

Dessutom har Injustice 2 fått ett lanseringsdatum: det släpps både till Steam och till Microsoft-butiken om exakt en vecka, tisdagen den 14 november. Som vi nämnt tidigare så är det polska studion QLOC som sköter pc-portningen. samma gäng som ligger bakom Mortal Kombat XL och en rad andra pc-portningar.

Här är lanseringstrailern för konsolversionerna av Injustice 2 från i våras.

Injustice 2 – Launch Trailer | PS4

https://www.playstation.com/en-us/games/injustice-2-ps4/ The wait is finally over! Get ready to dive into the world of Injustice 2 – Power up and build the ultimate version of your favorite iconic DC characters and fight your way across an epic story mode, ever-changing Multiverse, and robust online multiplayer – all while earning rare and valuable gear to fully customize your characters.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts