Hunt: Showdown tar emot anmälningar för stängda alfatester

Hunt: Showdown tar emot anmälningar för stängda alfatester

I mitten av oktober kollade vi först in 12 minuter från Cryteks nya onlineskjutare Hunt: Showdown, innan vi hastigt och lustigt fick reda på att spelet kommer släppas som early access “snart” via Steam. Nu har det emellertid visat sig att “snart” förmodligen ligger en bit fram i tiden, för Crytek har avslöjat att de börjat ta emot anmälningar för en rad stängda alfatester som kommer äga rum under vintern innan man släpper loss spelet för allmänheten.

– De stängda alfatesterna kommer bli vår första chans att få feedback från spelarna, och vi är väldigt uppspelta över att få se hur de interagerar med spelet, skrev producenten Fatih Özbayram i ett meddelande på Hunt: Showdowns officiella hemsida.

– Efter inledande tester med en mycket begränsad mängd spelare planerar vi att bjuda in fler och fler testare under varje fas. Det här är det första steget mot att bygga ett nära förhållande med vårt community och integrera deras feedback i vår utvecklingsprocess, något vi planerar fortsätter göra, och intensifiera, under early access.

Om du är intresserad av att alfatesta Hunt: Showdown kan du anmäla dig här.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts