Hitman återupplivar sina Elusive Targets

Hitman återupplivar sina Elusive Targets

En av de mest uppskattade aspekterna av Hitman var dess Elusive Targets, en serie uppdrag som enbart var tillgängliga för en kort period och som du bara fick en enda chans att slutföra. Om du dog eller om din måltavla lyckades fly så var det slut – din enda chans vad sumpad.

Eftersom dessa var så omtyckta har IO Interactive nu återupplivat dem för en ny omgång, förmodeligen medan de är upptagna med nästa Hitman, där samtliga targets kommer att dyka upp en gång till. Om du redan gav dig på ett uppdrag under första rundan får du tyvärr ingen andra chans, men de som missade dem förra gången har nu möjligheten att testa sina lönnmördarskills.

Först ut är, precis som förra gången, The Forger. Från och med nu och tio dagar framöver kan du hitta honom någonstans i Paris. Intressant nog var han tidigare bara tillgänglig i 48 timmar, men IO verkar ha släppt på tidsgränsen den här omgången.

HITMAN – Elusive Targets: Reactivated

The clock is ticking… Get ready for Re-activated Elusive Targets! If you missed any Elusive Targets the first time around, or if you are new to HITMAN, this is your chance to experience these intense time-limited targets. Buy HITMAN now: http://www.hitman.com

About The Author

Före detta Stockholmare som älskar pixlar, postmodernitet och pretentioner. Bor numera i England med en katt och fler Mario-figurer än någon rimlig människor borde ha. Är fin som jag är.

Related posts