Här en trailer om striderna i Outcast: Second Contact

Här en trailer om striderna i Outcast: Second Contact

I slutet av oktober blev det äntligen klart: actionäventyret Outcast: Second Contact kommer släppas den 14 november! Nu på tisdag med andra ord, så om du aldrig upplevt ett av de mest hyllade spelen i PC Gamers historia (96 procent av Joakim Bennet) så kommer du nu få en alldeles förträfflig möjlighet att göra det i och med den här remaken, så länge belgiska originalstudion Appeal lyckas återskapa magin det vill säga.

I september kollade vi på den första delen av gameplayserien om Outcast: Second Contact. Den gången stod utforskandet av den fascinerande planeten Adelpha i centrum, men nu är det dags för en titt på striderna. Med hjälp av en rad imponerande vapen kan huvudrollen Cutter Slade utrota den lokala befolkningen, och till och med gillra fällor för dem. Inte särskilt schysst kan tyckas, men vi antar att han har sina anledningar.

Här är den nya gameplaytrailer för Outcast: Second Contact.

Outcast – Second Contact – Gameplay Series – Equipment and Combat

In the second episode of our gameplay series, we show off the arsenal and gadgets at Cutter Slade’s disposal. Outcast – Second Contact releases digitally on November 14th on Steam (Windows-PC), Playstation 4 and Xbox One! Early adopter bonus for digital version: Steam: Get a 15% discount if you buy between Nov 14 and Nov 29th.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts