Här är samlarutgåvan för Kingdom Come: Deliverance

Här är samlarutgåvan för Kingdom Come: Deliverance

Kingdom Come: Deliverance, det nya rollspelet av tjeckiska Warhorse Studios, släpps om lite mer än tre månader, den 13 februari 2018 (jo, det är februari om tre månader!). För drygt en vecka sedan kollade vi in en fräck liten video om det imponerande och realistiska stridssystemet (Kingdom Come är inget fantasyspel, utan utspelas i 1400-talets Böhmen) och nu har Warhorse Studios och Deep Silver avslöjat samlarutgåvan av spelet.

Som synes på bilden här ovan går den inte av för hackor. I en enorm förpackning hittar vi en 15 centimeter hög samlarfigur föreställande huvudrollen Henry, ett steelbook-fodral för specialutgåvan av spelet (inklusive dlc), en 32-sidig artbook med hårt omslag, spelets officiella soundtrack på cd och en tygkarta föreställande spelvärlden. Prislappen för kalaset blir förvånansvärt blygsamma 70 euro (specialutgåvan kostar 50 euro).

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts