Här är lanseringstrailern för Super Lucky’s Tale

Här är lanseringstrailern för Super Lucky’s Tale

2017 har varit ett remarkabelt år för plattformsäventyren. Poi, Yooka-Laylee, Snake Pass, A Hat in Time och Voodoo Vince Remastered har alla släppts i år (för att inte nämna en viss superfärsk Nintendo-titel om en före detta rörmokare) men visst finns det väl plats för ännu ett spel? Super Lucky’s Tale släpps nämligen nu på tisdag, den 7 november, och du kan se den färggranna lanseringstrailern här nedan.

Super Lucky’s Tale utvecklas av Playful och ges ut av Microsoft, och om namnet låter bekant så beror det på att det ursprungliga Lucky’s Tale var en lanseringstitel titel för Ocolus Rift när VR-brillorna släpptes förra våren. Super Lucky’s Tale är även en del av Microsofts Play Anywhere-program, vilket innebär att du får både Xbox One- och Windows 10-versionerna av spelet om du inhandlar det via Windows-butiken.

Du kan läsa mer om spelet på Xbox hemsida. Här är lanseringstrailern för Super Lucky’s Tale.

Super Lucky’s Tale Launch Trailer

It’s almost time to take out the Kitty Litter. Super Lucky’s Tale is a delightful playground platformer for all ages that follows Lucky, the ever-optimistic, energetic, and lovable hero, on his quest to find his inner stregnth and help his sister rescue the Book of Ages from Jinx.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts