Här är lanseringstrailern för Star Wars: Battlefront 2

Här är lanseringstrailern för Star Wars: Battlefront 2

Spel blir inte särskilt mycket större än så här. Hela tre olika studior ligger bakom utvecklingen av Electronic Arts monsterprojekt Star Wars: Battlefront 2; i Stockholm snickrar Dice ihop spelets onlinedel, medan EA Motive i Montreal har hand om enspelarkampanjen och Criterion i Guildford koncentrerar sig på rymdstriderna. En hel del hänger på det här projektet, helt klart, och nu har vi fått en lanseringstrailer.

Sedan tidigare vet vi att enspelarkampanjen i Star Wars: Battlefront 2 kommer vara mellan 5-7 timmar lång. Vi vet också att onlinedelen kommer bjuda på gott om lootlådor, även om Dice tonat ner deras betydelse inför lanseringen av det färdiga spelet. I gengäld, kan man man föreställa sig, kommer dock alla nya kartor, spellägen och övrigt spelinnehåll som läggs till efter releasen vara helt gratis för alla spelare.

Star Wars: Battlefront 2 släpps den 17 november. Här är lanseringstrailern.

Star Wars Battlefront 2 Launch Trailer

Heroes are born on the battlefront, and in Star Wars Battlefront 2, you’re able to experience it for yourself. Play as heroes from all three eras of Star Wars in massive battles across iconic locations, and take part in a thrilling single-player story as Iden Versio fights to avenge the Emperor.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts