Här är lanseringstrailern för Sonic Forces

Här är lanseringstrailern för Sonic Forces

I våras premiärvisades Sonic Forces, det nya spelet av teamet bakom Sonic Colors och Sonic Generations. Redan då tyckte vi att det såg ganska skräp ut, och eftersom det utmärkta Sonic Mania släpptes för blott några månader sedan så ifrågasätter i alla fall jag hur klokt det faktiskt är av Sega att släppa Sonic Forces redan i år.

Hur som helst, Sonic Forces är ute nu och kostar 40 euro på Steam. Det faktum att spelet inte har några användarrecensioner ännu vittnar om det svala intresset. Man har också släppt en lanseringstrailer där vi får reda på att man bland annat kan skapa sin egen igelkottshumanoid och ränna runt på banor i både 2d och 3d.

Här är lanseringstrailern för Sonic Forces.

Sonic Forces – Launch Trailer

Eggman has taken over 99% of the planet. Join Sonic and friends as they mount a rebellion to take back their world against some of Sonic’s fiercest villains, and a mysterious new villain with an equally confounding power–Infinite. Sonic Forces is available on PS4, Xbox One, Switch, and PC.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts