Här är lanseringstrailern för Outcast: Second Contact

Här är lanseringstrailern för Outcast: Second Contact

Outcast, belgiska Appeals undersköna voxeläventyr från 1999, innehar en speciell plats i denna eminenta publikations 25-åriga historia. Det är ett av ytterst få spel som nått upp till den magiska gränsen 96 procent, och även om du aldrig spelade det personligen så minns du nog säkert Joakim Bennets klassiska, supermaffiga recension (i alla fall gör jag det, men så är jag ju en 31-årig gubbe också).

Outcast: Second Contact är ute nu, kostar 29 euro och 74 cent på Steam (fram tills den 21 november då prislappen höjs till 35 euro) och nedan ser du lanseringstrailern. Den är rätt märklig att kolla på eftersom man skulle kunna blanda ihop den med vilken modern Marvel-trailer som helst, men whatever, förhoppningsvis övertalar den kidzen om att Cutter Slade är en cool snubbe, den orangea tröjan till trots.

Här är lanseringstrailern för Outcast: Second Contact.

Outcast – Second Contact – Launch Trailer

The Ulukai is back! Outcast – Second Contact is now available on PC, PS4 and Xbox One! Set off on a wondrous journey and discover the marvellous planet Adelpha, but don’t forget, this trip is for business, not pleasure! Get it now on the platform of your choice!

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts