Här är lanseringstrailern för Lego Marvel Super Heroes 2

Här är lanseringstrailern för Lego Marvel Super Heroes 2

Mitt personliga intresse för Lego-spelen är försvinnande litet. Förvisso tyckte jag att Lego Star Wars: The Force Awakens var både småtrevligt och mysigt, men var det ett spel som jag någonsin skulle ha rört om jag inte skulle ha recenserat det? Nej, inte alls. Det enda Lego-spelet som överhuvudtaget väckt mitt intresse de senaste åren är Lego City Undercover (som äntligen släpptes till pc i våras) då jag fortsättningsvis hör väldigt bra saker om det.

Ett annat Lego-spel som ploppat upp på min intresseradar den senaste tiden är Lego Marvel Super Heroes 2. Det listades nämligen på “kommande spel”-sidan i nummer 254 av vår tidning intill orden “detta är uppföljaren till det bästa Legospelet av dem alla”. Och det låter ju rätt okej. Lego Marvel Super Heroes 2 släpptes under gårdagen, kostar 30 euro via Steam och bjuder på över 200 spelbara karaktärer och en öppen värld att utforska.

Här är lanseringstrailern för Lego Marvel Super Heroes 2.

Official LEGO Marvel Super Heroes 2 Launch Trailer

LEGO Marvel fans: your TIME has finally come! Join your favorite Super Heroes and begin the battle for all of time against Kang the Conqueror! Available now for PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch and PC. Buy here: https://lmsh.wbgames.com/en-us/index.html ———- ABOUT THE GAME LEGO Marvel Super Heroes 2 is an all-new, epic adventure and sequel to the smash hit, LEGO Marvel Super Heroes.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts