Här är lanseringstrailern för .hack//G.U. Last Recode

Här är lanseringstrailern för .hack//G.U. Last Recode

Jag vet inte med er, kära läsare, men personligen hatar jag speltitlar i stil med H4xxGamEz: EndGame och dylikt stiliserat nonsens. Så jag brukar skriva om dem till läsbar form så fort möjlighet ges, men den här gången orkar jag inte ens försöka. .hack//G.U.-spelen (urk!) släpptes ursprungligen till Playstation 2, men sedan i fredags finns den remastrade samlingen .hack//G.U. Last Recode (stön!) på Steam för 50 euro.

.hack//G.U. Last Recode (argh!) innehåller de tre spelen Rebirth, Reminisce och Redemption, och för dig som inte vet det så handlar det om en serie spel som (oftast) utspelas inuti ett busigt lite MMORPG där de spelare som dör försätts i koma i det verkliga livet. Sword Art Online innan Sword Art Online, med andra ord. Användaromdömet på Steam är hittills “väldigt positivt”, så kanske det här är värt att kolla in?

Här är lanseringstrailern för .hack//G.U. Last Recode.

.hack//G.U. Last Recode – PS4 / PC – The True End (Launch Trailer)

The dangerous MMORPG ‘The World’ will open once again on November 3rd thanks to the remaster .hack//G.U. Last Recode. This remaster of the G.U trilogy, includes an exclusive conclusion to the saga: Vol 4. Reconnection. Will you see the True End? Pre-order for PC: https://store.bandainamcoent.eu/ref/D00200 Pre-order for PS4: https://store.playstation.com/#!/cid=EP0700-CUSA07691_00-DOTHACKPREORDER0

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts