Här är fyra nya skärmdumpar från ökenkartan i PUBG

Här är fyra nya skärmdumpar från ökenkartan i PUBG

Playerunknown’s Battlegrounds är en rätt stor grej. Därför valde vi på PC Gamer även att göra en stor grej av spelet i det senaste numret av vår tidning, med inte mindre än elva(!) redaktionella sidor om onlineskjutaren, inklusive en åtta sidor lång artikel om den nya ökenkartan, en early access-recension av Jerry Fogselius och Fredrik Erikssons berättelse om den där gången han dödade en naken man på en strand (med viss assistans av undertecknad, något jag är mycket stolt över).

Nu har Brendan “Playerunknown” Greene visat upp fyra nya skärmdumpar från den ovan nämnda ökenkartan, och vi får blicka ut över den tätbebyggda stadskärnan, komplett med mängder av höghus och lyftkranar intill halvfärdiga stålskelett. Vi har skrivit om den här nya kartan tidigare, och vi vet också att den kommer få sällskap av tre nya fräcka fordon (inklusive en Volkswagen-buss) när den släpps lagom till Playerunknown’s Battlegrounds utträde ur early access i slutet av året.

Här är Brendan Greenes tweet med de nya skärmdumparna.

PLAYERUNKNOWN on Twitter

The team at our office in Madison have been working hard on our new desert map, and today I am excited to share some new WIP screenshots of this new terrain…

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts