Här är en trailer för den nya Rainbow Six Siege-kartan

Här är en trailer för den nya Rainbow Six Siege-kartan

Alldeles nyligen, förra fredagen, bekräftades ett tredje år med nytt innehåll för Ubisofts tysta jätte Rainbow Six Siege. Innan dess ska dock år två avslutas med den nya uppdateringen Operation White Noise, och utöver två nya operatörer kommer vi också få en ny karta som utspelas i ett observationstorn högt ovanför Seouls skyline.

Nu har vi fått en ny trailer som premiärvisar den nya kartan. Vi får inga spelsekvenser, men väl en titt på den moderna anläggningens interiörer, inklusive en stor trädgård, en bar, souvenirbutiker och spindelvävsliknande stålkonstruktioner såväl som de dunkla korridorerna som sammanknyter de blankpolerade kulisserna.

Operation White Noise kommer få en full presentation den 19 november. Här är trailern för den nya kartan.

Rainbow Six Siege: Operation White Noise – Mok Myeok Tower | Trailer | Ubisoft [US]

In Operation White Noise, descend upon the high tech communications tower Mok Myeok and put an end to its corruption. Stay tuned for the reveal of new Operators, patch notes, and more!

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts