Här är en ny trailer för Ni no Kuni 2: Revenant Kingdom

Här är en ny trailer för Ni no Kuni 2: Revenant Kingdom

I början av det här året fick vi pc-spelare en alldeles förträfflig överraskning: Bandai Namco och Level 5 avslöjade nämligen att Ni no Kuni 2: Revenant Kingdom, uppföljaren till det konsolexklusiva japanska rollspelet från 2012, kommer släppas till pc. Sedan dess har vi slängt ett öga på korta spelsekvenser, en längre gameplaydemo och, tyvärr, även fått reda på att spelet försenas till början av nästa år, fredagen den 19 januari.

Hur som haver: i samband med Golden Joystick Awards 2017 i helgen (vars vinnare vi listade här) visade Bandai Namco upp en ny trailer för Ni no Kuni 2: Revenant Kingdom. Under dess döende sekunder får vi se den påkostade samlarutgåvan av spelet, och du kan läsa om det exakta innehållet på den officiella hemsidan. King’s Edition inkluderar bland annat en vinylskiva, en artbook, en blu-ray-skiva med intervjuer och en dioramafigur.

Här är den nya trailern för Ni no Kuni 2: Revenant Kingdom.

Ni No Kuni II: Revenant Kingdom – PS4/PC – The Light May Yet Return (Golden Joystick Awards 2017)

In his adventures Evan will have to fight evil in a world plunged into darkness in order to let light return. Ni No Kuni II is coming in 2018 on PS4 and PC, with a brand new combat system for dynamic fights, and the expertise of Level-5 to tell you an emotional story.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts