Här är en ny trailer för Monster Hunter: World

Här är en ny trailer för Monster Hunter: World

I somras, i samband med E3, avslöjades Capcoms nya spel Monster Hunter: World. Inte nog med det: man bekräftade också att det kommer till pc, en efterlängtad debut för en oerhört uppskattad spelserie som debuterade redan 2004 till Playstation 2 i Japan. Vi bör dock inte förvänta oss en pc-lansering samtidigt som till konsol, men i gengäld lovar Capcom dyrt och heligt att pc-versionen av Monster Hunter: World kommer göras “rätt”och vara “så optimerad som möjligt”. Vackert så!

Vi har redan betat av de flesta trailers som angick oss pc-spelare under Sonys Playstation-event i Paris i måndags, men här kommer den allra sista med rörliga sekvenser från just Monster Hunter: World. Den visuella variationen på både monster och jägare tycks bli enorm, till och med för den här seriens väldigt höga standard, och om man väljer att spela Monster Hunter: World på Playstation 4 kommer man kunna göra det som krigarkvinnan Aloy från actionspelet Horizion: Zero Dawn.  Vågar vi hoppas på ett liknande gästspel för pc:n?

Här är den nya trailern för Monster Hunter: World.

Monster Hunter: World | Paris Games Week Trailer | PS4, Xbox One, PC

???#MonsterHunter: World – Neue Infos!!! ??? ➡️ Am 9. Dezember startet die exklusive PS4-Beta mit 3 Quests! ➡️ Exklusiv für PS4: Verwendet Aloys ( bekannt aus “Horizon Zero Dawn”) Bogen und Rüstung sowie ein Palico-Outfit. ➡️ In diesem neuen Trailer seht ihr das Tal der Verwüstung und das Monster Radobaan.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts