Gratisveckan för Decksplash har dragit igång

Gratisveckan för Decksplash har dragit igång

I början av det här året skrev vi en liten snutt om Decksplash, det nya onlinespelet av Surgeon Simulator– och I Am Bread-utvecklarna Bossa Studios. Det påminner inte så lite om Nintendos onlineskjutare Splatoon, och handlar om lagbaserade strider där man försöker stänka ner banan med så mycket av den egna färgen som möjligt för att vinna. Fast i det här spelet kontrollerar man inte coola bläckfiskbarn utan coola skateboards istället.

Gratisveckan för Decksplash inleddes i torsdags, så om det hela låter intressant så är det bara att tanka ner spelet via Steam och prova på. Bossa Studios skulle nog uppskatta om du gjorde det, för man har nämligen lovat att man “kommer lägga ned spelet om inte åtminstone 100 000 spelare provar det under gratisperioden”. Enligt Steamspy har drygt 14 000 personer laddat ner spelet sedan i torsdags, men bara hälften av dem har startat det.

Här är en video där Bossa Studios förklarar gratisveckan för Decksplash. “Om det inte finns 100 000 spelare som vill spela Decksplash gratis så finns det förmodligen inte tillräckligt många som vill betala för det och hålla igång ett hälsosamt community för matchmaking och onlinespel”. Sorgligt, men förmodligen sant.

Why are we doing the Free Week “Splash N’ Grab”?

We’ve heard that you wanted to know more about our announcement and the biggest question is the “why”? Decksplash isn’t a completed game and is in-fact only just now ready to enter Early Access for continued development. However this does raise a good point as to IF Decksplash is a game that people would actually want to play.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts