Första världskrigsspelet Tannenberg är ute som early access nu

Första världskrigsspelet Tannenberg är ute som early access nu

I september avslöjades Tannenberg, den nya fristående expansionen till Första världskrigsspelet Verdun av holländska studion Blackmill Games. Tannenberg utspelas på Ösfronten mellan 1914 och 1918 och bjuder på ett helt nytt “dynamiskt” spelläge kallat Maneuver där upp till 64 spelare kan göra upp på slagfältet. Nu har Tannenberg släppts via Steam som early access för den överkomliga prislappen 18 euro.

Tillfället till ära har vi fått en ny trailer som tar med oss till slaget vid just Tannenberg, innan vi drar vidare till bergskedjan Karpaterna, slaget vid Bolimov och Brusilov-offensiven. Tannenberg kommer lämna early access “tidigt 2018” och det beskrivs redan nu som “feature complete och fullt spelbart”. Blackmill Games siktar främst på att uppdatera användargränssnittet och genomföra balansjusteringar under early access-perioden.

Här är den nya trailern för Tannenberg.

Tannenberg – Open Beta Release Trailer 2017

The authentic Eastern Front WW1 shooter Tannenberg has entered open beta on Steam Early Access: http://store.steampowered.com/app/633460 This standalone expansion to historical multiplayer shooter Verdun features new maps, squads, and weapons, along with a whole new 64 player Maneuver game mode including AI bot support.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts