Ett spel för dig som saknat Theme Hospital!

Ett spel för dig som saknat Theme Hospital!

Jag är inte särskilt förtjust i managementspel. Så till vida de inte råkar handla om motorsport, det vill säga. Men det spel i genren som jag tillbringat mest tid med överhuvudtaget är förmodligen Theme Hospital, Bullfrog-klassikern från 1997 som handlade om att driva ett framgångsrikt sjukhus där man hjälpte människor med en rad mer eller mindre udda sjukdomar, såsom kroniska näshår, osynlighet, ballonghuvud eller smittsamt skratt.

Prag-baserade Oxymoron Games diggade också Theme Hospital, för nu har man utannonserat Project Hospital, både via den egna hemsidan och den första trailern som ni kan se här nedan. I Project Hospital kommer man få agera både arkitekt, chef och doktor i jakten på det perfekta sjukhuset. Oxymoron Games består av veteraner som bland annat jobbat med Mafia 2 och Mafia 3, Quantum Break, Top Spin 4 och Euro Truck Simulator.

Project Hospital kommer släppas till Steam nästa år. Här är premiärtrailern.

Project Hospital Announcement Trailer

Project Hospital Announcement Trailer. Become an aspiring architect, a successful manager and an ace doctor all at the same time. Design your very own hospital, tweak every detail or use one of the predefined models and just jump to the doctor’s duty.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts