Elva år senare har Titan Quest fått en ny expansion!

Elva år senare har Titan Quest fått en ny expansion!

För lite mer än ett år sedan släpptes Titan Quest Anniversary Edition, en uppdatering av det klassiska actionrollspelet från 2006 av THQ Nordic och Pieces Interactive. Det här var rätt imponerande fanservice av seriens nya ägare redan som det var (Anniversary Edition var dessutom gratis för alla som ägde originalspelet via Steam) men nu har man gått ett steg längre och släppt en helt ny expansion till det elva år gamla spelet.

Titan Quest: Ragnarök kostar 15 euro via Steam fram till nu på fredag den 24 november (därefter höjs prislappen till det ordinarie 20 euro) och nedan kan du se lanseringstrailern. Titan Quest: Ragnarök bjuder på ett “mystiskt hot” som kallar Hades hjältar till Norden i en femte akt som utökar originalspelet och lägger till dussintals nya quests. Man kan dessutom återbesöka tidigare akter och finna nya föremål och hemligheter.

Här är lanseringstrailern för Titan Quest: Ragnarök.

Titan Quest Ragnarök – Trailer

Titan Quest Ragnarök – new expansion for Titan Quest Anniversary Edition! At long last, Titan Quest continues its epic journey through the world of antiquity. A mysterious threat calls the heroes of Hades to the uncharted lands of northern Europe, where new enemies await and new powers and treasures are waiting to be found!

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts