Electronic Arts har justerat progressionen i Need for Speed Payback

Electronic Arts har justerat progressionen i Need for Speed Payback

Electronic Arts och svenska Ghost Games arkardracingspel Need for Speed Payback släpptes den 20 november. Här hos PC Gamer fick vi recensionskoden parodiskt sent (flera dagar efter att spelet redan hade släppts) men vår recension gick slutligen upp i tisdags, och undertecknad delade ut det relativt stabila betyget 64 procent (i relationen till den fruktansvärda rebooten som släpptes för några år sedan).

Jag spelade igenom Need for Speed Paybacks fullständiga enspelarkampanj under tre hektiska dagar och hade ärligt talat aldrig några egentliga problem med progressionen. Jag körde aldrig om några tävlingar (även om jag startade om vissa av dem upp till tio gånger) och kände mig tvingad att backa ur ett lopp en endaste gång för att mina motorkomponenter (förlåt, “speed cards”) var undermåliga.

Men jag verkar ha varit rätt ensam om att inte haft problem med progressionen, för i kölvattnet efter kontroverserna med Star Wars: Battlefront 2 har Electronic Arts hastigt och lustigt beslutat sig för att öka de flesta tänkbara belöningar som man får för att slutföra aktiviteter i Need for Speed Payback, och dessutom har man minskat tiden det tar för tuningbutikerna att rotera sitt speed card-utbud.

Den kompletta listan med konstiga och krystade speltermer hittar ni hos Reddit (för det är tydligen där Electronic Arts släcker sina PR-bränder nu för tiden), och man utlovar fler justeringar av progressionen inom kort. Om nu folk fortfarande spelar och klagar på Need for Speed Payback om några veckor då, det vill säga.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts