Efter kritiken: Dice förändrar lootlådorna i Star Wars: Battlefront 2

Efter kritiken: Dice förändrar lootlådorna i Star Wars: Battlefront 2

Det hjälper att gnälla. Ibland. När den stora öppna betan för Star Wars: Battlefront 2 gick av stapeln i början av oktober riktades stor kritik mot implementeringen av dess lootlådor. Utvecklarna Dice försvarade sina designbeslut redan då, men lämnade sig öppna för framtida justeringar. Nu har det visat sig att man infört en hel del av dem redan innan Star Wars: Battlefront 2 hann släppas på riktigt.

I ett nytt blogginlägg på den officiella hemsidan berättar Dice hur de förändrat lootlådesystemet inför lanseringen av Star Wars: Battlefront 2 den 17 november. Först och främst har de “episka stjärnkorten” (snälla, kan vi inte bara sluta använda de här låtsasorden?) tagits bort från lootlådorna helt och hållet, och det enda sättet att få dem är genom crafting (förutom de som är en del av diverse förköpspaket, förstås)

Vidare kommer man behöva uppnå en viss rank för att kunna tillverka uppgraderade stjärnkort, och alla vapen (förutom ett par undantag) kommer låsas upp genom att nå specifika milstolpar i progressionssystemet, tillsammans med klasspecifik utrustning. Slutligen lovar Dice återigen att alla kommande kartor och övrigt spelinnehåll kommer bli gratis för alla Star Wars: Battlefront 2-ägare efter lanseringen.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts