Dynasty Warriors 9 släpps den 13 februari

Dynasty Warriors 9 släpps den 13 februari

I slutet av fjolåret avslöjades Dynasty Warriors 9, den senaste delen i Koei Tecmos och Omega Forces älskade(?) långkörare. I augusti bekräftades spelet officiellt för pc (via Steam) och nu har vi fått ett officiellt lanseringsdatum via den officiella hemsidan: Dynasty Warriors 9 släpps den 13 februari, och för dem som väljer att förboka spelet väntar hela sju bonuskostymer för “fansens favoritkaraktärer”.

Sedan tidigare vet vi att Dynasty Warriors 9 kommer bjuda på ett öppet Kina att utforska, och att samtliga 83 karaktärer som medverkade i Dynasty Warriors 8 Empires kommer vara spelbara även den här gången. Spelet beskrivs också som en “pånyttfödelse” av utvecklarna och kommer bjuda på drastiska förändringar av det klassiska spelsystemet, komplett med större taktiska möjligheter.

Här är en trailer för Dynasty Warriors 9 som släpptes i september.

Dynasty Warriors 9 – Action Trailer!

DYNASTY WARRIORS 9 will be released in early 2018 on the PS4 , Xbox One, PC Steam. To celebrate the news, KOEI TECMO released a new trailer for the game, touching on the Three Kingdoms narrative and showcasing some of the game’s most popular characters traversing exciting new environments, scaling city walls, and charging from rooftops!

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts