Det läcker kring en av de nya Rainbow Six Siege-karaktärerna

Det läcker kring en av de nya Rainbow Six Siege-karaktärerna

I torsdags fick vi en teasertrailer för den kommande nya kartan till Ubisofts onlineskjutare Rainbow Six Siege. Den ingår i årets sista dlc-paket Operation White Noise och kommer som vanligt vara en gratis nedladdning för alla. Banan i fråga utspelas i ett observationstorn högt ovanför Seouls skyline, och vi får röra oss genom stilrena miljöer som souvenirbutiker, en inomhusträdgård och en bar.

Operation White Noise kommer även introducera två nya spelbara karaktärer (som man kommer kunna inhandla med ingame-valuta eller få tidig åtkomst till genom att betala för Rainbow Six Sieges season pass) och nu har den första av dem dykt upp i ett blogginlägg som omedelbart togs ner igen, dock inte innan de glada användarna hos Reddit hann fånga det på bild här ovan.

Den nya operatören är Dokkaebi, en koreansk hacker som inte är rädd för att avfyra tunga automatkarbiner om situationen kräver det. Hennes primära vapen är Mk 14 EBR Marksman Rifle och hagelbössan BOSG 12.2, och de sekundera skjutdonen är C75 Auto och SMG-12 MP. Vi får  inte reda på hur hon faktiskt kommer spelas, men en presentation för Operation White Noise kommer sändas via Twitch nu på söndag.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts