Det kommer en komplett utgåva av Pillars of Eternity

Det kommer en komplett utgåva av Pillars of Eternity

Under våren 2015 släpptes Pillars of Eternity, Obsidians Kickstarter-finansierade och hyllade återkomst till den gamla skolans isometriska datorrollspel. Spelet fick två stora expansioner i och med The White March: Part 1 och Part 2 (som vi recenserade förra våren) och tidigare i år avslöjades den fullfjädrade uppföljaren Pillars of Eternity 2: Deadfire, som vi även tagit en längre titt på.

Nu har Obsidian och svenska Paradox Interactive avslöjat att Pillars of Eternity: Definitive Edition släpps inom kort. Utöver basspelet och expansionerna bjuder utgåvan också på allt premium-innehåll som släppts och en helt ny “content bundle” kallad för Deadfire Pack, inspirerad av uppföljaren, som även kommer släppas som en gratis uppdatering för alla som redan äger Pillars of Eternity.

Pillars of Eternity: Definitive Edition släpps den 15 november och kommer kosta 40 dollar.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts