Destiny 2 är en del av Blizzards Black Friday-rea

Destiny 2 är en del av Blizzards Black Friday-rea

Det är bara onsdag, men vi drunknar redan nu i fler Black Friday-reor än vi kan hålla reda på. Den senaste patienten är Blizzard och de spel som finns på deras onlineplattform Battle.net, däribland det fortfarande superfärska Destiny 2 som släpptes till pc för lite mindre än en månad sedan. Du kan köpa standardutgåvan av Destiny 2 för 39 euro, en rea med 35 procent eftersom standardpriset är 60 euro jämnt.

På rean hittar vi också standardutgåvan av Overwatch (20 euro), GOTY-utgåvan av Overwatch (30 euro), World of Warcraft: Legion (20 euro) och World of Warcraft (7 euro och 49 cent), inklusive alla expansioner upp till Warlords of Draenor. Slutligen kan man även inhandla Legendary Bundle, Skin Bundle och en uppsättning individuella skins och liknande till free-to-play-mobat Heroes of the Storm för nedsatta priser.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts