Datum läcker för nästa Battlefield 1-expansion

Datum läcker för nästa Battlefield 1-expansion

I september släpptes Battlefield 1: In the Name of the Tsar, en expansion som enligt vår recensent Mats Nylynd var riktigt bra. Nu är det snart dags för nästa tillägg: Battlefield 1: Turning Tides släpps någon gång i december, och enligt en läcka (här nedan i form av en tweet av Battlefield Bulletin) kommer den bli tillgänglig för premiumkunder från och med den 11 december, och släppas för vanliga dödliga två veckor senare.

Det finns dock anledningar att ta det hela med en nypa salt eftersom två veckor efter den 11 december är den 25 december, juldagen, och en helgdag i stora delar av världen. Men vem vet, dagen efter julafton är ju som gjord för att grotta ner sig riktigt rejält i ett nytt, härligt spel, så det kanske faktiskt är rätt smart att släppa en digital expansion just den här dagen. Hur som helst kan vi förvänta oss officiell information väldigt snart.

Här är tweeten från Battlefield Bulletin.

Battlefield Bulletin on Twitter

REPORT: According to the official Battlefield store, #BF1 Turning Tides will be available for Premium members on December 11 https://t.co/4Bama0gmYh Take it with a grain of salt though. It could be a placeholder ⚠️

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts