Creative Assembly avslöjar Total War Saga: Thrones of Britannia

Creative Assembly avslöjar Total War Saga: Thrones of Britannia

“Det är mycket nu” kanske någon anställd hos Creative Assembly säger i detta exakta ögonblick, förhoppningsvis med ett leende på läpparna. För mindre än två månader sedan släppte den brittiska studion nämligen Total War: Warhammer 2 (“en lysande evolution” enligt vår recensent Emil Kraftling) och så sent som i torsdags avslöjade man Empire Divided, ett helt nytt dlc-paket till Total War: Rome 2 som släpps den 30 november.

Men liksom tidens hjul spinner Creative Assembly bara vidare, och nu har man avslöjat Total War Saga: Thrones of Britannia, den allra första titeln i den nya, fokuserade spin-off-serien som vi bekantade oss med i somras. Total War Saga: Thrones of Britannia utspelas år 878 i ett krigsdrabbat Storbritannien där kungarna över England, Skottland, Irland och Wales kämpar om makten. Spelet släpps någon gång under nästa år via Steam.

Här är premiärtrailern för Total War Saga: Thrones of Britannia.

Total War Saga: THRONES OF BRITANNIA [PEGI UK]

It is 878 AD, and the Viking Invasion of Britain is over. The Norse warlords are firmly established, but the ambitious kings of England, Ireland, Scotland and Wales have aspirations of their own – not least the great King Alfred of Wessex. Add to wishlist: http://store.steampowered.com/app/712100 What is a Total War Saga?

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts