Cowabunga! Turtlarna dyker snart upp i Injustice 2

Cowabunga! Turtlarna dyker snart upp i Injustice 2

Injustice 2 karaktärsgalleri erbjuder redan ett fenomenalt utbud som ger den som vill chansen reproducera alla episka barndomsfantasier om sammandrabbande superhjältar. I vår ungdom hade vi i bästa fall bara actionfigurer till vår hjälp för att förverkliga våra drömmar men tack vare NetherRealm kan vi snart se vem av Batman och Sub-Zero som skulle gå vinnande ur en strid. Skulle Hellboy ha en chans mot Wonder Woman? Darkseid mot Raiden?

Det verkar nu också som att jultomten äntligen fått breven jag skickade honom på 90-talet, eftersom NetherRealm har annonserat den sista skaran fighters som dyker upp i spelets när det släpps den 14e november. Dels får vi säga hej till The Atom och Enchantress, men dessa hamnar givetvis i skuggan för de riktiga stjärnorna: Teenage Mutant Ninja Turtles!

Ninja Turtles-låten på svenska!

Tillåt mig att presentera: TONÅRSMUTANTNINJASKÖLDPADDORNA! Fler sällsynta dubblingar: Steel Samurai-låten på svenska: http://youtu.be/jMdN6kHtBj0 Sonic The Hedgehog-låten på svenska: http://youtu.be/unQV3WSNl9o Power Rangers-låten på svenska: http://youtu.be/VhF9U4G_OQ8 Transformers-låten på svenska: http://youtu.be/AWpeA7l_yd4 Beyblade-låten på svenska: http://youtu.be/QH9pbXeMWwg Download: http://www.mediafire.com/?715zpth2kg77c01 Lyrics: Tonårsmutantninjasköldpaddor Tonårsmutantninjasköldpaddor Tonårsmutantninjasköldpaddor Hjältar i ett ryggskal SKÖLDPADDSKRAFT!! Dom är världens bästa fightinglag (Vi rockar fett!)

Oj, förlåt, fel video!

Injustice 2 – Fighter Pack 3 Revealed!

The final three DLC characters for Injustice 2 revealed! The Atom, Enchantress, and the Teenage Mutant Ninja Turtles join the fight. Get these three characters included in Fighter Pack 3 and all the rest of the DLC fighters with the Ultimate Edition.

Det här är allt vi har på de här nya slagskämparna. NetherRealm har inte ens klargjort om alla sköldpaddorna kommer att vara separata karaktärer eller om det bara rör sig om olika skins – vilket skulle kännas som lite av en ripoff i ärlighetens namn. Jag håller tummarna och ser fram emot att när spelet släpps redan på tisdag.

About The Author

Före detta Stockholmare som älskar pixlar, postmodernitet och pretentioner. Bor numera i England med en katt och fler Mario-figurer än någon rimlig människor borde ha. Är fin som jag är.

Related posts