Chocken! Total War: Rome 2 får ny dlc-kampanj

Chocken! Total War: Rome 2 får ny dlc-kampanj

Total War: Rome 2 släpptes redan hösten 2013, så de flesta hade nog antagit att spelet var ett avslutat kapitel i Creative Assemblys grandiosa strategibok vid det här laget. Icke sa Nicke, ty efter ett antal vaga antydningar om mer innehåll till äldre titlar har man nu avslöjat en helt ny dlc-kampanj till just Total War: Rome 2 kallad för Empire Divided, och den släpps dessutom redan den 30 november tillsammans med en prislapp på 17 euro på Steam.

Empire Divided bjuder på tio olika spelbara fraktioner spridda över fem kulturella grupper, och paketet lägger även till nya avancerade sätt att vinna och periodspecifika event, dilemman och uppdrag. Kampanjläget har även utökats med plågor (yay!), kulter och banditer, såväl som omstrukturerade teknologier och unika nya byggnader. En hel del nytt för en relativt billig peng alltså, i alla fall på pappret så här på förhand.

Total War: Rome 2 kommer också få en stor patch som du kan läsa om här.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts