CD Projekt Red: “Vi lämnar girigheten till andra”

CD Projekt Red: “Vi lämnar girigheten till andra”

Förra veckan fick vi reda på att The Witcher-utvecklarna CD Projekt Red planerar införa onlineelement i studions nya titel Cyberpunk 2077 för att försäkra sig om “ihållande framgångar”. Det här fick fansen att rygga tillbaka, men nu har CD Projekt Reds officiella Twitter-konto kommit med lugnande besked.

– Oroa er inte. När ni föreställer er Cyberpunk 2077, föreställ er inget mindre än The Witcher 3; ett stort berättelsedrivet enspelarrollspel i en öppen värld. Inga dolda hakar, du får vad du betalar för, ingen bullshit, bara ärligt spelande som i The Witcher 3. Vi lämnar girigheten till andra.

Vi vet fortfarande försvinnande lite om Cyberpunk 2077, förutom att utvecklingsteamet är större än för The Witcher 3 och att spelet kan komma att innehålla “sömlös multiplayer”, vilket dessa nya uttalanden också vittnar om. Vi på PC Gamer räknar ändå med en stor presentation någon gång under 2018. Det är dags nu.

Här är tweeten av CD Projekt Red om Cyberpunk 2077.

CD PROJEKT RED on Twitter

@PrettyBadTweets .@PrettyBadTweets Worry not. When thinking CP2077, think nothing less than TW3 – huge single player, open world, story-driven RPG. No hidden catch, you get what you pay for – no bullshit, just honest gaming like with Wild Hunt. We leave greed to others.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts